Πέμπτη, Απριλίου 23, 2015

sail for pink 2015


































Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης, στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης και σωστής ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού
διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το συμβολικό ιστιοπλοϊκό αγώνα “Sail for pink” 2015! Μια μεγάλη γιορτή σε θάλασσα και σε στεριά που έχει σαν σκοπό τη διάδοση του μηνύματος ότι Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΘΕΙ.


Sail For Pink 2014: Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, πέρα από κάθε προσδοκία. Εβδομήντα  ιστιοπλοϊκά σκάφη με «πλήρωμα» όλους όσους με τόση προθυμία δήλωσαν συμμετοχή στο “Sail for pink”, ξεκίνησαν το συμβολικό ιστιοπλοϊκό αγώνα . Την εκκίνηση του συμβολικού αγώνα στη στεριά έδωσε ο ολυμπιονίκης Κωνσταντίνος Τριγώνης ενώ στη θάλασσα οι χρυσοί παγκόσμιοι πρωταθλητές Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής. Πάνω από 5000 πολίτες της Θεσσαλονίκης και 300 Εθελοντές υποστήριξαν ενεργά την εκδήλωση στη στεριά και σε όλες τις δράσεις του Sail for Pink που έγιναν στον Λευκό Πύργο.

Sail For Pink 2015: Φέτος, σίγουροι πια για την φετινή επιτυχία, εμπνευσμένοι από τη περσινή και έχοντας κάνει πια θεσμό το Sail For Pink, την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 θα πραγματοποιήσουμε το φετινό συμβολικό ιστιοπλοϊκό αγώνα με σειρά από εκδηλώσεις και δράσεις σε στεριά και θάλασσα.

Η απαραίτητη σύμπραξη όλων των φορέων της πόλης το 2014 έδωσε την απαιτούμενη δυναμική στην εκδήλωση και κατοχύρωσε πια την ετήσια πραγματοποίησή της εκδήλωσης στη Θεσσαλονίκη.



Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης θα συνεργαστούν όλοι οι ιστιοπλοϊκοί όμιλοι της πόλης, η ένωση ιδιοκτητών σκαφών αναψυχής, οι σχολές ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας, με απώτερο σκοπό να συνδιοργανωθεί ένα μοναδικό ιστιοπλοϊκό event στο Θερμαϊκό κόλπο. Παράλληλα, στο Λευκό Πύργο θα πραγματοποιηθούν δράσεις στεριάς που αφορούν τη γυναίκα και το παιδί και ταυτόχρονα με τον ιστιοπλοϊκό αγώνα θα πραγματοποιείται  Συμβολικός «Αγώνας Ζωής» (περίπατος) με τερματισμό στο Μακεδονία Παλλάς.


Στήριξη-Συμμετοχή-Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Το Sail For Pink 2015 θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά με τη στήριξη και τη χρηματοδότηση δωρεών ή χορηγιών ευαισθητοποιημένων φορέων, οργανισμών, επιχειρήσεων, ιδιωτών κ.α. Θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να συμμετέχετε ως χορηγός ή ως υποστηρικτής σ’ αυτή τη μεγάλη εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού γνωρίζοντας πως η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι μέρος της φιλοσοφίας σας.

http://www.almazoisthes.gr/index.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου