Παρασκευή, Ιανουαρίου 27, 2012

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

Το παραλιακό μέτωπο μπορεί να άλλαξε χέρια και να παραχωρήθηκε στον Δήμο Πατρέων μετά από πολλές προσπάθειες, αλλά οι άνθρωποι και οι δραστηριότητες που το απαρτίζουν παραμένουν στην θέση τους. Ο Ιστιοπλοικός Όμιλος Πατρών είναι ένα σημαντικό στοιχείο της παραλιακής ζώνης με γνώσεις, εμπειρία, τεχνογνωσία και συνεχή ανάπτυξη
δραστηριοτήτων, αθλητικών και όχι μόνο.

Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση, για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιστιοπλοικού Όμιλου Πατρών, στο εντευκτήριο του, στην όμοφη αίθουσα “Σωτήρης Μιχαλόπουλος”, όπου προσήλθαν αθλητές, μέλη και φίλοι του Ι.Ο.Π. για να ευχηθούν ένα νέο έτος με επιτυχίες σε αθλητικό, συλλογικό, αλλά και προσωπικό επίπεδο.
Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Π. Ρίπισης εκπροσωπόντας την Ιερά Μητρόπολη Πατρών. Ακόμα με την παρουσία τους τίμησαν τον όμιλο, ο διοικητής της Ναυτικής Διοίκησης Ιονίου Αντιπλοίαρχος Μαντέλης, ο κεντρικός Λιμενάρχης κος Φωτεινός, ο Διοικητής Λιμενικής Αστυνομίας, κος Βασιλόπουλος, ο Δήμαρχος Πατρέων κος Ιωάννης Δημαράς, ο γενικός διευθυντής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος κος Πιστεύος , εκπρόσωπος του βουλευτή κου Μπεκίρη, εκπρόσωποι γειτονικών ομίλων και της Ομάδας Διάσωσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν και οι απονομές διπλωμάτων στους αποφοίτους της 71ης Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας του Ομίλου.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου