Τρίτη, Ιανουαρίου 31, 2012

Η κοπή της πίτας του ΑΙΟΛΟΥ

Παρουσία του εκπροσώπου του Σεβασμιότατου  Μητροπολίτου Μεσσηνίας, του χορηγού  κ. Στάθη Καρέλια, του αντιπεριφερειάρχη κ. Π. Αλευρά, του αντιπροέδρου της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και υποψηφίου μέλους για την Ολυμπιακή Επιτροπή κ. Παντελή Παυλίδη, του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας κ. Σταύρου Παπαχρήστου, του εκπροσώπου του Δημάρχου

κ. Κώστα Αθανασόπουλου, του αντιπροέδρου του ΙΟΝΕ κ. Γιάννη Γεωργούλη, μελών, αθλητών και φίλων του συλλόγου πραγματοποιήθηκε όπως κάθε χρόνο η κοπή της πίτας του συλλόγου στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου ELITE.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι χορηγοί κ. Στάθης Καρέλιας και Γιώργος Πάλλας, ο τέως Γ.Γ. της ΕΙΟ κ. Κ. Ασλανίδης, ο αθλητής Γιάννης Παπαχρήστου, το σκάφος BLUE LINE, αθλητές της Ιστιοπλοΐας και του Κανόε-καγιάκ, δόθηκαν τα έπαθλα στους νικητές των αγώνων Α/Θ ΑΚΡΙΤΑΣ 2011 και Πρωταθλήματος Μεσσηνιακού Κόλπου 2011, τα διπλώματα στους αποφοιτήσαντες την Τρίτη περίοδο από την σχολή ανοικτής θαλάσσης και αναμνηστικά στα Καλαματιανά σκάφη Α/Θ που συμμετείχαν στους αγώνες του συλλόγου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου