Παρασκευή, Φεβρουαρίου 10, 2012

ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ Ο Α.Ι.Ο.ΡΙΟΥ "ΙΑΣΩΝ"


Με την παρουσία των αθλητών του, των μελών και των φίλων του, ο ΑΙΟΡ «Ιάσων» έκοψε το προηγούμενο Σάββατο στο καφέ «Ρίκι» στον Ψαθόπυργο την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρέστησαν ο βοηθός δημάρχου και αντιδήμαρχος Ρίου κος Κώστας Μπουρδούλης, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ψαθοπύργου - Ροδινής κος Γιώργος Καραμπούλας και
το μέλος του τοπικού συμβουλίου κος Γιάννης Καραμπούλας, ο υπολιμενάρχης Πατρών κος Γιάννης Βασιλόπουλος, η τέως βουλευτής Αχαϊας κα Νατάσα Ράγιου, οι κκ Φάκος και Αντωνιάδης από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών, ο περιφερειακός ομοσπονδιακός προπονητής κος Χριστόνικος Γιαννήρης και ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Ψαθοπυργου κος Δημήτρης Καραβίδας.
Στην ομιλία του ο πρόεδρος του ομίλου κος Γιάννης Βλάχος αναφέρθηκε στην αγωνιστική παρουσία του Ιάσονα σε όλες τις σημαντικές ιστιοπλοικές διοργανώσεις του 2011 και τόνισε τις ευνοϊκές προοπτικές που ανοίγονται τόσο για τον όμιλο όσο και για την ευρύτερη περιοχή του Ψαθόπυργου και της Ροδινής εφόσον πραγματοποιηθεί η μετεγκατάσταση του ομίλου στην παραλία της Ροδινής.
Στο δικό του χαιρετισμό ο κος Μπουρδούλης εξέφρασε την υποστήριξη τόσο του ίδιου όσο και του Δήμου Πατρέων στις προσπάθειες που καταβάλλει ο όμιλος για την επίτευξη των στόχων του.
Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν τα διπλώματα στους μικρούς ιστιοπολόους Δημήτρη Αλεξανδρόπουλο, Δημήτρη Δενάζη, Παναγιώτα Δενάζη, Πέτρο Κυρλιγκίτση και Λυδία Φιλιππάτου που αποτελούν το φυτώριο του ομίλου.Τιμήθηκαν επίσης οι αθλητές που είχαν επιτυχίες σε επίσημους ιστιοπλοικούς αγώνες τη χρονιά που πέρασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου