Τρίτη, Ιουνίου 05, 2012

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Σε πλήρη ανάπτυξη της δυναμικής  του ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών ο οποίος με τις δραστηριότητες του έβαλε και αυτό το Σαββατοκύριακο όμορφες πινελιές στο ήδη πανέμορφο τοπίο τόσο του Πατραϊκού όσο και του Κορινθιακού.
Την ώρα που ξεκινούσε ο καθιερωμένος πλέον αγώνας Ανοικτής Θάλασσας "Σάββας Γεωργίου" στο Ρίον, ταυτόχρονα βρισκόταν σε εξέλιξη η κοινή προπόνηση του Ι.Ο.Πατρών και του Ιάσωνα Ρίου ενόψη
του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Optimist που ξεκινάει από τις 13 Ιουνίου στην Ιτέα.
Οι μικροί αθλητές υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους μαθαίνουν με ασφάλεια να κινούν τα σκαφάκια τους παίζοντας με τον άνεμο και την θάλασσα.
Βαθύτερα στο πέλαγος ο "ΠΑΤΡΕΥΣ", το νεοαποκτηθέν σκάφος του ομίλου με τον δάσκαλο και τους μαθητές του πραγματοποιούσε μάθημα, μέρος της Σχολής Ιστιοπλοίας Ανοικτής Θάλασσας
Την ίδια στιγμή προπόνηση πραγματοποιούσε το νεοσύστατο τμήμα wind-surfing του Ι.Ο.Π. μπροστά στις εγκαταστάσεις του στην Τερψιθέα.

Σίγουρα όλη η δραστηριότητα η οποία αναπτύσεται από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών είναι αποτέλεσμα της καλής δουλειάς που γίνεται σε επίπεδο διοίκησης, της αγάπης των μελών του για την ιστιοπλοία  και είναι αναμφισβήτητα παράδειγμα προς μίμηση σε τοπικό αλλά και πανελλήνιο επίπεδο.



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου