Κυριακή, Ιουλίου 01, 2012

6o Ράλλυ Κορινθιακού

Το Ράλλυ Κορινθιακού που διοργανώνεται για 6η φορά, θα ανοίξει φέτος πανιά στις 22 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως τις 29 Ιουλίου, προσφέροντας μια εβδομάδα αγωνιστικής ιστιοπλοΐας και θαλασσινής περιπέτειας στους συμμετέχοντες.
Ο στόλος που για φέτος αναμένεται πολυάριθμος θα ξεκινήσει από την Κόρινθο και θα επισκεφτεί διαδοχικά το Κιάτο, το Ξυλόκαστρο, την Αντίκυρα, το  Γαλαξίδι και το Αίγιο. Οι διαδρομές θα είναι σύντομες, ώστε να υπάρχει χρόνος για ξεκούραση των πληρωμάτων, μιας και το Ράλλυ διεξάγεται ημερολογιακά μετά το Ράλλυ Αιγαίου και πριν το Ράλλυ Ιονίου, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα σκάφη και τα πληρώματα να «γράψουν» εύκολα μίλια στο δρόμο τους από το Σαρωνικό προς το Ιόνιο.
Σε κάθε λιμάνι η τοπική κοινωνία με τη φιλοξενία και τις παράλληλες εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα που υπόσχεται να αφήσει ικανοποιημένους τους
συμμετέχοντες.
Το 6ο Ράλλυ Κορινθιακού διοργανώνεται από τους Ναυτικούς Ομίλους Ν.Ο. Άσσου, Ν.Ο. Κιάτου, Ν.Ο. Ξυλοκάστρου, Ν.Ο.Γαλαξιδίου και Ι.Ν.Ο. Αιγίου υπό την αιγίδα των Δήμων Κορινθίων,  Σικυωνίων, Ξυλοκάστρου, Αντίκυρας, Γαλαξιδίου και Αιγίου.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

4 σχόλια:

  1. Να "γράψουν" εύκολα μίλια?
    Καταλάβαμε τον στόχο και την ποιότητα του αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή τι ακριβώς καταλάβατε για να το καταλάβουμε κι εμείς ?

      Διαγραφή
  2. Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους διοργανωτές στους χορηγούς και στουσ δήμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και όμως σε εποχές κρίσης κατάφεραν να στήσουν εναν μεγάλο αγώνα.Εύγε σας και του χρόνου εκεί θα είμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή