Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 24, 2012

ΜΑΝΙΑΤΑΚΕΙΟΝ CUP 2012

Όλοι οι ιστιοπλόοι της Μεσσηνίας συμμετείχαν το Σάββατο 22/9/12 στον ιστιοπλοϊκό αγώνα «ΜΑΝΙΑΤΑΚΕΙΟΝ CUP 2012» που τελεί υπό την αιγίδα του Μανιατακείου Ιδρύματος, που πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά με  διαδρομή Καλαμάτα – Βουνάρια – Κορώνη. 
Ο φετινός αγώνας σημείωσε μεγάλη επιτυχία, μια και συμμετείχαν σκάφη και πληρώματα από όλους τους ναυτικούς ομίλους της
Μεσσηνίας, δηλαδή τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Νοτίου Ελλάδος διοργανωτή όμιλο του αγώνα, τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας, τον Ναυτικό Αθλητικό Σύλλογο Καλαμάτας ΑΙΟΛΟΣ και τον  Ναυταθλητικό Σύλλογο Πύλου ΝΕΣΤΩΡ.
Με πολύ ευνοϊκό άνεμο τα μεσσηνιακά πανιά έπλευσαν προς την όμορφη Κορώνη όπου τους περίμενε μια πανέμορφη βραδιά που είχε οργανώσει το Μανιατάκειο Ίδρυμα και ο κ. Δημήτρης Μανιατάκης με την σύζυγό του κα Ελένη Ταγωνίδη – Μανιατάκη και περιελάμβανε την απονομή των επάθλων στους νικητές, πολύ καλό φαγητό και ποτό και ένα θαυμάσιο μουσικό πρόγραμμα από την Καλαματιανή Μαρία Τσώνη στο τραγούδι και την εξαιρετική Νίκη Γκουντούμη στο πιάνο.
Τη λαμπρή βραδιά πλαισίωναν με την παρουσία τους η κα Πελαγία Λευτάκη, Αντιδήμαρχος Κορώνης του Δήμου Πύλου – Νέστωρος, ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας και μέλος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκός Ομοσπονδίας κ. Κακαλίκας Δημήτριος. Οι πρόεδροι των ομίλων: Ι.Ο.Ν.Ε. κ. Αδαμόπουλος  Γιάννης που αγωνίστηκε με το σκάφος ΜΑΚΕΔΩΝ,  ΝΑΣΚ ΑΙΟΛΟΣ κ. Βεργής Χάρης που αγωνίστηκε με το σκάφος VENUS και η πρόεδρος του ΝΑΣ Πύλου ΝΕΣΤΩΡ κα Σκλάβου Ελένη που αγωνίστηκε με το σκάφος ΕΥΗ.

Τα σκάφη και τα πληρώματα που συμμετείχαν με την σειρά που τερμάτισαν:
1η θέση: ΕΥΗ με κυβερνήτη τον Κώστα Λημνιό και πλήρωμα Βαγγέλη Νικητέα, Γεωργο Αλεξανδρόπουλο, Άννα Δαμουρά, Γωγώ Ξυδιά, Μιχ. Λίτσας, Ελένη Σκλάβου και Βίκυ Κουφού.
2η θέση: BLUE LINE με κυβερνήτη την Σιψά Ιωάννα και πλήρωμα τον Γιώργο Δρακόπουλο, Ιωάννη Σκαρτσίλη, Γιώργο Βραχάτη, Κωνσταντόπουλο Κανάρη και Χρυσομάλλη Ντίνο.
3η θέση: VENUS με κυβερνήτη τον Ιωάννη Οικονομόπουλο και πλήρωμα τον Χάρη Βγενή, Γιάννη Καλκούνη, Γιάννη Ροκανά, Σταυρούλα Πουλοπούλου, Νικήτα Κατσά, Άρτεμι Καυκά, Μιχάλη Μαλαπάνη και Γρηγόρη Γρηγοριάδη.
4ο το σκάφος ALTER EGO με κυβερνήτη τον Θανάση Φλέσσα και πλήρωμα τη Βούλα Δούκα, Αναστασία Κανελλοπούλου και την Τζένη Κορδού.
5ο το σκάφος ΣΟΦΙΑ Κ με κυβερνήτη τον Θανάση Κωστολιά και πλήρωμα τον Ανδρέα Ραμούνδο, Χαριτόπουλο Θανάση και Ζαχαρία Σαρδέλη.
6ο το σκάφος ΜΑΚΕΔΩΝ με κυβερνήτη τον Μιχάλη Χαντέ και πλήρωμα τον Γιάννη Αδαμόπουλο, Μάρθα Σινάπη, Γρηγόρη Κλεφτάκη και Φωτεινή Μπούνα.
7ο το σκάφος HIBISCUS με κυβερνήτη τον Γιάννη Αδαμόπουλο και πλήρωμα την Στεφανία Αδαμοπούλου και τον Τάσο Κόκκιζα.
8ο το σκάφος GTI GEORGOULIS με κυβερνήτη τον Γιώργο Γεωργούλη και πλήρωμα τον Γιάννη Γεωργούλη και Πέτρο Κανελλόπουλο.
Οι συνδαιτυμόνες  διασκέδασαν μέχρι το πρωί και έδωσαν ραντεβού για τον επόμενο χρόνο στο MANIATAKEION CUP 2013.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου