Τετάρτη, Νοεμβρίου 21, 2012

Διασυλλογικός αγώνας «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 2012»



Με πολλές συμμετοχές από πολλούς ομίλους (Πάτρα, Ρίο, Κιάτο, Ακράτα, Αίγιο, Κεφαλονιά, Ιθάκη, Λευκάδα και Καλαμάτα), με τους καλύτερους αθλητές της περιφέρειας και την παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή κ. Χριστόνικου Γιαννίρη, διεξήχθη, το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Νοεμβρίου, ο Διασυλλογικός αγώνας του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 2012».

Ο αγώνας, αρχικά, είχε αναγγελθεί ως αγώνας προετοιμασίας για το Περιφερειακό του Μαρτίου αλλά φαίνεται ότι οι διοργανώσεις του Ι.Ο.Πατρών συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των καλών

αθλητών και των ομίλων της περιοχής, αφού τόσο ο όμιλος όσο και ο στίβος δίνουν την ευκαιρία να διεξαχθούν πολύ καλοί αγώνες.

Οι καιρικές συνθήκες, ειδικά το Σάββατο, ήταν δύσκολες για το στήσιμο ελεγχόμενου στίβου, όπως συνηθίζεται σε αγώνες Ολυμπιακού τριγώνου, αλλά ανέβασαν το βαθμό δυσκολίας λόγω συχνών αλλαγών στην ένταση και τη διεύθυνση και τελικά έδωσαν τη δυνατότητα να διεξαχθεί ένας δυνατός και δύσκολος αγώνας με συχνές ανατροπές. Ο καιρός αυτή τη φορά δεν ευνόησε τους ελαφριούς και τους αρχάριους αθλητές αλλά ικανοποίησε όλες τις αποστολές, αφού ήταν ένα πολύ καλό τεστ.

Στα Optimist στην τελική κατάταξη και μετά από συχνές αλλαγές στην κορυφή,  1η θέση γενικής και τζούνιορ κέρδισε ο Κωνσταντίνος Λίτσας του Ν.Ο. Καλαμάτας «Ο Ποσειδών», ενώ στα Laser, εντυπωσιακή ήταν η επικράτηση του Clark-Lens Leo Thomas του Ν.Ο.Λευκάδος, ο οποίος κέρδισε και τις 5 διαδρομές.

Παράλληλα με τον αγώνα, την Κυριακή 18/11, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου συνάντηση των εκπροσώπων των Ομίλων της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας, στην οποία παραβρέθηκαν η κα Ελ. Σιάγκρη, μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και ο κ. Δ. Κακαλίκας, Έφορος Δυτ. Ελλάδας και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.






Απόσπασμα από το Δελτίο τύπου του Ι.Ο.ΠΑΤΡΩΝ (ολόκληρο εδώ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου