Πέμπτη, Ιουλίου 04, 2013

25η ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΙΟΝΙΟΥ 2013

Βρισκόμαστε μόλις ένα μήνα πριν την έναρξη του σημαντικότερου ιστιοπλοϊκού γεγονότος στην δυτική Ελλάδα και ενός από τους σημαντικότερους αγώνες σε Πανελλήνιο επίπεδο. Επίσημη ενημέρωση για λεπτομέρειες των διαδρομών αλλά και των παράλληλων εκδηλώσεων δεν έχουμε. Ένα πολύ ευχάριστο γεγονός είναι πως για τα σκάφη του αγώνα η διέλευση τους από τον ισθμό της Κορίνθου θα είναι
δωρεάν.
Ελπίζουμε σύντομα να έχουμε περισσότερα στοιχεία να σας παρουσιάσουμε στοχεύοντας στην καλύτερη ενημέρωση σας. Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα. Πιστεύουμε πως ο Ι.Ο.Πατρών που φέτος είναι ο κύριος διοργανωτής για μια ακόμη φορά θα κάνει μια πετυχημένη διοργάνωση. Άλλωστε θα είναι και μία PROVA GENERALE πριν την ανάληψη του Πανελληνίου πρωταθληματος ORC 2014.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

25η ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΙΟΝΙΟΥ 2013 

3-11 Αυγούστου 2013 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 και ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013 
ΩΡΑ: 12:00 έως 18:00 έλεγχος καταμετρήσεων και επιθεωρήσεις σκαφών στη Μαρίνα Πατρών

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013
ΩΡΑ: 11:00 Λήξη ορίου υποβολής Δήλωσης Συμμετοχής ΩΡΑ: 19:00 Συγκέντρωση Κυβερνητών

ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013 
ΩΡΑ: 11:00 1η ΙΣΤΙΟΔΡΟΜΙΑ Πάτρα - Μεσολόγγι (Απόσταση 22 ν.μ.)

ΤΡΙΤΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013 
ΩΡΑ: 11:00 2η ΙΣΤΙΟΔΡΟΜΙΑ Μεσολόγγι - Σάμη (Απόσταση 36 ν.μ.)

ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013
ΩΡΑ: 21:00 Δεξίωση-Απονομή Επάθλων

ΠΕΜΠΤΗ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013
ΩΡΑ: 11:00 3η ΙΣΤΙΟΔΡΟΜΙΑ Σάμη - Ιθάκη (Απόσταση 22 ν.μ.)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013
ΩΡΑ: 21:00 Δεξίωση-Απονομή Επάθλων

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013
ΩΡΑ: 11:00 4η ΙΣΤΙΟΔΡΟΜΙΑ Ιθάκη - Πρέβεζα (απόσταση 34 ν.μ.)

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013
ΩΡΑ: 20:30 Απονομή επάθλων και της γενικής κατάταξης του αγώνα. Τελετή Λήξης

8 σχόλια:

  1. Το μπράτσο Ιθάκη - Πρέβεζα μεγάλη έμπνευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά κάντε κάτι να έχουμε νωρίς τα αποτελέσματα ανηρτημένα από το ιντερνετ μέσω του σαϊτ σας. Δεν νομίζω να είναι και τόσο δύσκολο να σας τα στείλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε πολύ σωστή η παρατήρηση σου και ευχόμαστε κι εμείς να λάβουμε σύντομα στο mail τα αποτελέσματα έτσι ώστε άμμεσα να τα αναρτούμε. Σε πληροφορώ όμως πως ακόμα και αυτό το απλό μπορεί τελικά να γίνει ακατόρθωτο.

      Διαγραφή
  3. Πολυ ωραια η σελιδα σας με πολυ ενδιαφεροντα θέματα. Την παρακολουθουμε με πολυ ενδιαφερον αρκετο καιρο. Για το θεμα της τελευταιας ιστιοδρομιας θα ηθελα κι εγω να πω πως εχει σταλει στον διοργανωτη ομιλο επιστολη απο ομαδα ιστιοπλοοων από Αθήνα οι οποιοι ζητουν να γινει αλλαγη στην τελευταια διαδρομη. Δεν νομιζω ομως να αλλαξει κατι. Μακαρι να βγω λαθος αλλα πιστευω πως περισσοτερα απο τα μισα σκαφη δεν θα ακολουθησουν μεχρι την Πρεβεζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε καλό είναι να μην προκαταλαμβάνουμε γεγονότα και καταστάσεις. Προσωπικά, είμαι σίγουρος πως η οργανωτική επιτροπή έχει λάβει γνώση της επιστολής που αναφέρεις και σίγουρα την έχει λάβει υπ' όψιν της. Το θέμα είναι πως οι διαδρομές έχουν σχεδιαστεί και καθοριστεί καιρό τώρα και στην παρούσα φάση καμμία αλλαγή δεν νομίζω πως είναι αφικτή.

      Διαγραφή
  4. Tha thelame na gnwrizoume giati tithete o provlimatismos (kipelo stous 3 protous h mono sto proto?)Pandos pera apo tsi koupes ehei megali symasia na anagnwrizete kai na exarete h apodosi twn protwn 3-4 skafwn se kathe istiodromia dioti etsi fenete h statheri apodosi enos skafous.An ise sti 4da stathera se olles tis istiodromies symenei polla akoma k ws tetartos. An tsibises ena proto se mia istiodromia alla ise ektos 4das stis ypolipes malon flertareis me tin tyhi parapanw apo oso prepei.Egw pandos tha endiaferomouna na xerw (horis na psahnw poli) pia skafoi apodidoun stathera, ehei simasia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μήπως είσαι λιγάκι εκτός θέματος ?
      Επίσης γιατί δεν γράφεις Ελληνικα και μας ταλαιπωρείς που διαβάζουμε σε λατινικούς χαρακτήρες ?

      Διαγραφή