Τρίτη, Δεκεμβρίου 31, 2013

ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 2013

Δελτίο Τύπου Ι.Ο.Πατρών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Δεκεμβρίου ο Διασυλλογικός αγώνας OPTIMIST & LASER 4,7 «ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ 2013», που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών με τη συμμετοχή των ομίλων Α.Ι.Ο. Ρίου «ΙΑΣΩΝ», Ν.Ο. Κιάτου και Α.Ο. Ιθάκης «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», που προκειμένου να συμμετάσχει στον αγώνα αναγκάστηκε να έρθει στην Πάτρα από την Πέμπτη, λόγω του γνωστού προβλήματος της διακοπής της
ακτοπλοϊκής σύνδεσης με την Πάτρα.
Το Σάββατο, οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές, με αποτέλεσμα να διεξαχθούν 4 ιστιοδρομίες και να ευχαριστηθούν οι αθλητές ιστιοπλοΐα, ενώ οι θεατές απόλαυσαν ένα όμορφο πραγματικά θέαμα μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού.
Την Κυριακή μπορεί να επικράτησε άπνοια που δεν επέτρεψε την πραγματοποίηση αγώνων, αλλά ήταν μία ηλιόλουστη ημέρα που βοήθησε, μέσα σε εορταστικό κλίμα, οι αθλητές να χαρούν και να πανηγυρίσουν την απονομή των επάθλων στους νικητές του αγώνα.
Στην κατηγορία Laser 4.7, την 1η θέση κατέλαβε ο Βασίλης Καρπούζας του Ι.Ο.Πατρών, με τον Παναγιώτη Καραπιπέρη του Ν.Ο.Κιάτου στη 2η θέση και τον Σπύρο Μορφέση του Α.Ο. Ιθάκης «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» στην 3η.
Στην κατηγορία Optimist Αγοριών 1ος ήρθε ο Δημήτρης Ζαμάνος του Ν.Ο.Κιάτου, 2ος ο Βαγγέλης Κοτσάκος του Ι.Ο.Πατρών και 3ος ο Βασίλης Χάχαλης του Ι.Ο.Πατρών, στην κατηγορία Optimist Κοριτσιών 1η η Ματίνα Τσαπάρα του Ν.Ο.Κιάτου, 2η η Αλίκη Κανέλλου του Ν.Ο.Κιάτου και 3η η Άννη Παναγοπούλου του Ν.Ο.Κιάτου, ενώ στην κατηγορία Optimist 11χρονων 1ος ο Γιάννης Σιώκος του Ι.Ο.Πατρών, 2ος ο Γιώργος Παπαγγελής του Α.Ι.Ο. Ρίου  «ΙΑΣΩΝ» και 3ος ο Λάμπρος Γεωργόπουλος του Ι.Ο.Πατρών.
Ιδιαίτερα θερμό ήταν το χειροκρότημα για τους δύο μικρότερους αθλητές που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνα, τον Μάριο Γεωργόπουλο και τον Ιάσονα Ανδριόπουλο του Ι.Ο.Πατρών. Στην αγωνιστική ομάδα του Ι.Ο.Πατρών συμμετείχαν επίσης οι Αριστοτέλης Κουλουμπής-Καλογερόπουλος, Νικόλας Γεωργόπουλος, Αναστάσιος Μαρκεζίνης και Θεμιστοκλής Μπένος στην κατηγορία Optimist και Αχιλλέας Αργυρίου και Διονύσης Τσακαρισάνος στην Κατηγορία Laser 4.7.



Από το Δ.Σ. του Ι.Ο.Πατρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου