Παρασκευή, Μαρτίου 28, 2014

Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊας Νοτιοδυτικής Ελλάδας

ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Το τμήμα Ιστιοπλοϊας του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου σας κάνει γνωστό ότι συμμετείχε στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊας Νοτιοδυτικής Ελλάδας που διοργάνωσε ο Α.Ο. Ιθάκης “Η ΠΡΟΟΔΟΣ” στις 21-25/03/2014 στο Βαθύ Ιθάκης.
Η ομάδα μας απαρτίζετο από πέντε αθλητές- τριες με προπονήτρια την κα. Γεωργία Παγουλάτου και βοηθό
την κα. Άγγελική Μουρελάτου. Οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές για να διεξαχθούν σωστές ιστιοδρομίες, έτσι δεν ήταν ολοκληρωμένο το αγωνιστικό μέρος του Περιφερειακού Πρωταθλήματος και δε σημειώθηκαν ικανοποιητικά αποτελέσματα.
Οι αθλητές μας έκαναν μια ικανοποιητική εμφάνιση για την πρώτη τους συμμετοχή σε Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Κατέλβαν αξιόλογες θέσεις, παρ’ όλο το μικρό της ηλικίας τους (11χρ.) και η διοργανώτρια Επιτροπή βράβευσε το πιο μικρό αθλητή , όπως συνηθίζεται που ήταν από το Σύλλογό μας , ο Λάμπης Πολλάτος .

Ελπίζουμε ότι με επιμονή και υπομονή στην προπόνησή τους θα βελτιωθούν και θα παρουσιάσουν μια καλύτερη εικόνα στο μέλλον.ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ


Η Ιθάκη είναι πάντα ένας καλός προορισμός για τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών.

Παρά τις ατυχίες και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, που δεν επέτρεψαν να γίνουν πολλές ιστιοδρομίες, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών πρωταγωνίστησε στο φετινό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νοτιοδυτικής Ελλάδας.

Συγκεκριμένα κατέλαβε την 1η θέση Γενική και 1η Αγοριών στην κατηγορία laser 4,7 με τον Βασίλη Καρπούζα, στην κατηγορία optimist την 2η Αγοριών και 3η Γενική με τον Βασίλη Χάχαλη και την 1η θέση Junior και 10η Γενική με τον Γιάννη Σιώκο.

Εκτός από τους κυπελλούχους κέρδισαν την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα-Πρόκριση Εθνικών Ομάδων οι 7 από τους 9 αθλητές της αποστολής, ο Αχιλλέας Αργυρίου με την 7η θέση αγοριών στα laser ενώ στα optimist οι Αριστοτέλης Κουλουμπής-Καλογερόπουλος με την 15η θέση, ο Λάμπρος Γεωργόπουλος με την 20η θέση και ο Νικόλας Γεωργόπουλος με την 25η θέση (4η Junior).

Άτυχη στιγμή για τον αθλητή της αποστολής Βαγγέλη Κοτσάκο, ο οποίος παρά την 1η θέση στην 1η ιστιοδρομία και την 5η στην 3η ιστιοδρομία, με δυο ακυρώσεις στην 2η και 4η βρέθηκε εκτός πρόκρισης.

Ατυχία και για τον Αναστάσιο Μαρκεζίνη, ο οποίος αγωνίστηκε με πρόβλημα στο τιμόνι και δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών αναγνωρίζει ιδιαίτερα τη συμβολή του προπονητή Θεόδωρου Καλογερή στην προετοιμασία της ομάδας, με απώτερο στόχο τα πανελλήνια πρωταθλήματα.ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


Ο ΑΕΡΑΣ ΕΛΕΙΠΕ ΟΙ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΗΡΘΑΝ!!!!

Μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες για ιστιοπλοΐα, (άπνοια , αλλαγές καιρού έως 360ο , κλπ.) και αφού η Επιτροπή Αγώνα κατόρθωσε να πραγματοποίηση μόλις τις 4 ιστιοδρομίες από τις 12 που είχαν προκηρυχθεί!!!! στο περιφερειακό πρωτάθλημα που έγινε στην Ιθάκη στις 21-25/3/2014, οι αθλητές του συλλόγου μας κατάφεραν να εξασφαλίσουν τα εισιτήρια πρόκρισης για τα πανελλήνια πρωταθλήματα optimist & laser 4,7 μέσα από τα οποία θα συγκροτηθούν οι αντίστοιχες Εθνικές Ομάδες.
Συγκεκριμένα προκρίθηκαν οι αθλητές
Κατηγορία Optimist
• ΜΑΛΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
• ΠΙΣΠΑΣ ΣΤΑΘΗΣ
• ΤΥΠΑΛΔΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Κατηγορία Laser 4,7
• ΒΡΑΧΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
• ΠΙΣΠΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Η ομάδα των μικρών αθλητών μας με τον προπονητή τους Κο. ΤΣΑΚΑΚΟ ΓΙΩΡΓΟ είδη έχουν δρομολογήσει πολλαπλές προπονήσεις, καθότι το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είναι σε λιγότερο από μήνα.
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία !!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου