Τετάρτη, Δεκεμβρίου 10, 2014

Απονομή Επάθλων Αγώνων Ανοικτής Θάλασσας 2014 - Απονομή Διπλωμάτων 80ης Σ.Ι.Α.Θ.

Η εκδήλωση Απονομής Επάθλων για τους Αγώνες Ανοικτής Θάλασσας 2014 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014, ώρα 20:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών (Πλατεία Γεωργίου Α΄ 25). Επίσης θα βραβευτούν αθλητές Ολυμπιακού Τριγώνου για τις διακρίσεις τους σε αγώνες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει και η Απονομή Διπλωμάτων στους αποφοίτους της 80ης Σχολής Ιστιοπλοΐας του Ομίλου.

14 σχόλια:

  1. ΛΕΣ ΚΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΗΣΙΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πολύς ο κόσμος και δεν θα χωρούσε κάτω. Νομίζω πως αυτός είναι ο λόγος που γίνεται αλλού η εκδήλωση. Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΧΩΡΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΕΤΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ.

      Διαγραφή
    2. Έγιναν τόσο καταπληκτικοί αγώνες φέτος που στις απονομές θα γινόταν το αδιαχώρητο. Ακόμα και στο εσωτερικό πρωτάθλημα "παρωδία" που έγινε, που δεν ξέραμε πότε αρχίζει και πότε τελειώνει σκάφη που απλά με την συμμετοχή τους στον τελευταίο αγώνα προτίμησαν να πάνε για μπανάκι παρά να τρέξουν, γιατί ποιο το νόημα ? Βρε κάντε αγώνες της προκοπής και αφήστε τις σάλες τις φανφάρες και τους πολυέλεους. Σας έπιασε ο πόνος για τους αγώνες της ανοικτής ξαφνικά μες τον χειμώνα.

      Διαγραφή
  3. Γιατι να γινουν ολες οι εκδηλωσεις μαζι; Μου θυμιζει την διαφημιση με την κοινη εκδηλωση γαμου και μνημοσυνου. Τι σχεση εχουν οι απονομες των αγωνων με τα διπλωματα της σχολης;
    Οταν κανεις αγγαρεια, η θελεις να απαξιωσεις τους αγωνες, γιατι βεβαια δεν εχεις καποια σχεση με αυτους, κανεις τις απονομες αρπα κολα να τελειωνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα "ψαράκι" μου είπε ότι θα έχει και άλλες βραβεύσεις "ΕΚΠΛΗΞΗ" που βεβαίως για να μην γίνουμε τελείως ξεφτίλα, δεν ανάκοινώθηκαν στις προσκλήσεις και τα e-mail που εστάλησαν. Μήπως, αυτός είναι ο λόγος που γίνεται σε αυτή την αίθουσα η εκδήλωση; Θα έχει και "τα κανάλια"; Μήπως τελικά, δεν πρέπει να θεωρούμε το εστιατόριο "Ιστιοπλοϊκος" ως κυλικείο/στέκι μας;;;; Πάει και αυτό, μάλλον το χάσαμε, μαζί με την Ανοιχτή Θάλασσα.....! Ο Χρόνος Θα Δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτος ο ομιλος παντα εψαχνε για ηρωες.

      Διαγραφή
  5. Άντε κυπελακηδες ήρθε η ώρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το δις εξ αμαρτειν ουκ ανδρος σοφου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκείνος ο όρος του συμβολαίου παραχώρησης του "κυλικείου" που για κάποιες μέρες τον χρόνο θα διατίθετο αποκλειστικά για εκδηλώσεις του ομίλου γιατί δεν χρισημοποιείται?
    Ξέρει κάποιος κάτι γι αυτό?

    Ποιός είναι ο λόγος που όλοι γράφουν ανώνυμα? Μήπως γιατί φοβούνται κάτι? Γιατί δεν νομίζω οτι ντρέπονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι δεν καταλαβαίνεις. Μήπως θέλεις να σε διαγράψουμε επειδή ενοχλείς την Μονοκρατορία?

      Διαγραφή
  8. ΕΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΧΩΡΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΕΤΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάποιοι πριν ένα χρόνο στέλνατε επιστολές διαμαρτυρίας και πόνου επειδή οι απονομές, η γιορτή της ανοιχτής θάλασας δεν γίνονταν στον χώρο του ομίλου αλλά σε καποιον άλλο Χ χώρο παράλληλα με την απονομή μιας κάποιας ΣΙΑΘ. Μάλιστα είπατε πως δεν θα παρευρεθείτε στην εκδήλωση και έτσι πράξατε. Μιλάω για εσάς τους κόκορες με το ψηλό λυρί το ωραίο το περήφανο, που σκίζατε τότε τα ιμάτια σας και που στην συνέχεια αποκαλέσατε κότες αυτούς που γράφουν ανώνυμα στο " ιστιοπλόος ". Φέτος που και πάλι η εκδήλωση έγινε μακρυα από χώρο του ομίλου παράλληλα με την απονομή κάποιας ΣΙΑΘ εσείς παρΕυρεθήκατε. Απίστευτη κωλοτούμπα. Πρώτη φορά είδα κόκορα να το γυρίζει σε κότα με τόση ευκολία, με τόση χάρη. ...................... Λοιπον, γατάκια που γελάτε κάτω από τα μουστάκια σας μην περνάτε τους άλλους για ηλίθιους. Μια χαρά σας έχουμε πάρει χαμπάρι. Απλά περιμένουμε την ώρα που από κοτούλες που γίνατε τώρα θα μας παριστάνετε σε λίγο καιρό και πάλι τον κόκορα να ρίξουμε λίγο γέλιο ........ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή