Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2017

ανανεωμένο Αποτελέσματα & Φωτογραφίες
Ανακοινώσεις - Δελτία τύπου Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών
«ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΝΑΥΠΆΚΤΟΥ 2017»
Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών διοργανώνει τον ιστιοπλοϊκό αγώνα Ανοικτής Θάλασσας «ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 2017», το Σάββατο 30/9 και την Κυριακή 1/10, με διαδρομές ΡΙΟ-ΔΡΕΠΑΝΟ-ΡΙΟ-ΔΡΕΠΑΝΟ-ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ, την πρώτη ημέρα και ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ-ΔΡΕΠΑΝΟ-ΡΙΟ-ΔΡΕΠΑΝΟ-ΡΙΟ, τη δεύτερη και ώρα εκκίνησης 12:00.

Την Παρασκευή 29/9, ώρα 21:30, θα πραγματοποιηθεί η

συγκέντρωση κυβερνητών στην Αίθουσα Διδασκαλίας του Ομίλου και οι συμμετοχές σκαφών αναμένεται να ξεπεράσουν τις 20.
Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου Ναυπακτίας για τον εορτασμό της 446ης επετείου της Ναυμαχίας Ναυπάκτου.

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ                                                                 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

7 σχόλια:

  1. Εξαιρετικός αγώνας "ειδικές" συνθήκες καιρού!!!!! Απαράδεκτη η επιλογή της επιτροπής να κάνει χρήση του ναύδετου στο Δρέπανο ως σημείο στροφής. Το συγκεκριμένο σημείο ηταν αναμενόμενο να είναι άκρως επικίνδυνο αφού βρισκόταν στα 100 μέτρα από τις αποθήκες του τσιμεντάδικου!!! Συν τα ρεύματα, τις βάρκες που ψάρευαν, ++++!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το βασικό είναι οτι ήταν σταβέντο των αποθηκών και έκοβε τελείως ο αέρας με ασταθής διέυθυνση! Αφου δεν τα ξύσαμε σήμερα!!! Επίσης η επιτροπή στην εκκίνηση έπρεπε να περιμένει τα σκαφη που είχαν εμπλακεί στο λιμάνι???

      Διαγραφή
  2. Το σημείο στροφής στο Δρέπανο, απαράδεκτο.
    Η εκκίνηση έπρεπε να καθηστερήσει, ώστε να προλάβουν πριν το πεντάλεπτο να σηκώσουν τα πανιά τους τα σκάφη που έμπλεξαν τις άγκυρες στο λιμάνι, και να μπεί στην έκκίνηση με ίδιους όρους κι εκκείνος που ερχόταν όρτσα από την Πάτρα. Μισό μίλι ακόμα ήθελε.
    Τα αποτελέσματα βγήκαν με εντελώς σταθερούς αέρηδες. Η επιτροπή (κατώτερη των περιστάσεων) δεν κατάλαβε ότι ο αέρας πουθενά δεν είχε σταθερή διεύθυνση ιδιαίτερα στην περιοχή της "σημαδούρας" του Δρεπάνου.
    Ο αγώνας ήταν ωραίος στην σχεδίασή του. Η επιτροπή είχε πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλέπω τις πλεύσεις των σκαφών από τους αγώνες άλλων ομίλων (π.χ. Ρόδος) και με πιάνει κατάθλιψη. Γιατί άραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωτήρης ΣιώκοςΤετ Οκτ 04, 09:17:00 μ.μ. EEST

    Οι στοιχειώδεις κανόνες πολιτισμού και ηθικής ορίζουν πως τέτοιου είδους ανώνυμα σχόλια σε πανελλήνια θέαση ΔΕΝ επιτρέπονται. Αμαυρώνεται η εικόνα του ομίλου μας και ο Χ αναγνώστης των σχολίων σχηματίζει εικόνα διαμετρικά αντίθετη της πραγματικής.
    Ως μέλος του ομίλου (που αγαπάει και σέβεται τον όμιλό του), θα παρακαλούσα τον διαχειριστή του blog να επέμβει και να προστατέψει τον όμιλό μας.
    Για παράδειγμα, θα μπορούσε να επιτρέπει την ανάρτηση σχολίων μόνο μέσω προφίλ Facebook.
    Με εκτίμηση Σωτήρης

    ΥΓ.
    Στην προσεχή συγκέντρωση κυβερνητών θα γίνει εκτενείς συζήτηση επί του θέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί αμαυρώνεται η εικόνα του ομίλου, επειδή κάποιοι άγνωστοι έγραψαν τις παρατυπίες (κατά την άποψή τους) μιας επιτροπής αγώνα, δεν το καταλαβαίνω? Αντί να ασχοληθείς με την βελτίωση της επιτροπής, που κάνει μονίμως τα ίδια λάθη, ενοχλείσαι με τις παρατηρήσεις που κάνουν κάποιοι. Μπορείς να τους απαντήσεις και να τους πείς ότι γράφουν ψέμματα ή βλακείες ή οτιδήποτε πιστεύεις.
    Άσε τον κόσμο να εκφραστεί ελεύθερα.

    Υ.Γ. Όταν κάποιος γράφει ανώνυμα, μπορεί το πρόβλημα να μην το έχει αυτός.
    Μην μπλέξεις την συγκέντρωση κυβερνητών με ένα blog που γράφουν ανώνυμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή