Τετάρτη, Ιανουαρίου 30, 2013

Η πίτα του Ι.Ο.ΠΑΤΡΩΝ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 Σε μια κατάμεστη αίθουσα από 200 και πλέον μέλη, αθλητές και φίλους, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, με διάχυτο πνεύμα αισιοδοξίας για τη δύσκολη χρονιά που ακολουθεί.
Στην Τελετή παρευρέθησαν ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, κ. Αλεξόπουλος, ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος του Ο.Λ.ΠΑ., κ. Πλατυκώστας,
ο Πρόεδρος Ο.Τ.Α. Δήμου Δυτ. Αχαΐας, κ. Μπαχράς, ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Τζανάκος, η Δημοτική Σύμβουλος, κα Σαμούρη, ο Ναυτικός Διοικητής Ιονίου, Αντιπλοίαρχος Μαντέλης, ο Δ/ντής της Λιμενικής Αστυνομίας, κ. Μαχαίρας, πρόεδροι και εκπρόσωποι των ομίλων Α.Ι.Ο.Ρίου «ΙΑΣΩΝ» και Πατραϊκού Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών, εκπρόσωποι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Οικολογικών Οργανώσεων Προστασίας Κορινθιακού «Η ΑΛΚΥΩΝ», κ. Παλαμάρης.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Ι.Ο.Πατρών τίμησε τον Δ/ντα Σύμβουλο του Ο.Λ.ΠΑ., κ. Πλατυκώστα για τη συνεισφορά του και την καλή συνεργασία του φορέα με τον Όμιλο. Επίσης, ο Όμιλος τίμησε το μέλος του, καπετάνιο Γεώργιο Παπαναστασίου.

Από το Δ.Σ. του Ι.Ο.Πατρών



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου