Δευτέρα, Ιανουαρίου 28, 2013

Απονομή της Ετήσιας Γενικής Κατάταξης (Ranking List) ΕΑΘ 2012

Δελτίο Τύπου: ΕΑΘ/ΕΙΟ
 
Η Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας έχει την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσει το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 19:30 στην Απονομή της Ετήσιας Γενικής Κατάταξης (Ranking List) ΕΑΘ 2012 όλων των περιοχών της Ελλάδος. 

Η απονομή θα λάβει χώρα στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ), Δημητρίου Βικέλα 52 (παράδρομος Κηφισίας) στην περιοχή του Χαλανδρίου και σε απόσταση περίπου εκατό μέτρων από το
Ολυμπιακό Στάδιο. Επιπλέον θα γίνει η ετήσια απονομή των κλάσεων Platu 25 & Ranking List J24.
Παρακαλούνται οι Όμιλοι να ενημερώσουν τα μέλη τους (κυβερνήτες και πληρώματα) των σκαφών που θα βραβευθούν. Τα οριστικά αποτελέσματα της Ετήσιας Γενικής Κατάταξης της ΕΑΘ είναι διαθέσιμα από την 16η Ιανουαρίου στο δικτυακό τόπο της Ε.Α.Θ. (www.offshore.org.gr).
Την ίδια μέρα, Σάββατο 9/2/2013 και ώρα 10:00, η ΕΑΘ διοργανώνει πανελλήνια συνάντηση καταμετρητών στους χώρους της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, όπου θα παρουσιαστούν οι ετήσιες αλλαγές στους κανονισμούς IMS, ORC, IRC και RRS.
Το πρόγραμμα έχει ως ακολούθως: 
Πανελλήνια Συνάντηση Καταμετρητών (10:00 – 14:00)
  • Ενημέρωση για τις αλλαγές 2013 στους κανονισμούς IMS και ORC
  • Παρουσίαση των νέων χαρακτηριστικών του IMS Editor 2013
  • Ενημέρωση για τις αλλαγές 2013 στον κανονισμό IRC
  • Ενημέρωση για τις αλλαγές 2013 στον κανονισμό ISAF RRS (σε όσα από τα άρθρα του σχετίζονται με τους κανονισμούς IMS, ORC ή IRC)
  • Επιθεώρηση σκαφών σε διεθνείς αγώνες ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης
  • Παρουσίαση των νέων χαρακτηριστικών του προγράμματος έκδοσης αποτελεσμάτων Cyber Altura 2013.
Καλούνται οι καταμετρητές της ΕΑΘ να αποστείλουν θέματα ενδιαφέροντός τους προς συζήτηση ή ανάπτυξη. Η συνάντηση είναι ανοικτή σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.
Η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη των ομίλων για το 2013 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΙΟ, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 10:00.Η ΕΑΘ καλεί τους Ομίλους που διοργανώνουν Αγώνες ή έχουν στη δύναμή τους αθλητές Ανοικτής Θαλάσσης, να αποστείλουν μέχρι 6/2/2013 τους τίτλους και σύντομη περίληψη των θεμάτων που προτίθεται να αναπτύξει ο εκπρόσωπος τους κατά την συζήτηση, η οποία θα διεξαχθεί σύμφωνα με τα ακόλουθα:
1) Η Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης θα κατατάξει τα θέματα προς συζήτηση σε ενότητες τις οποίες θα ανακοινώσει με την έναρξη.
2) Κάθε ομιλητής θα τοποθετείται χωριστά για τα θέματα της κάθε ενότητας. 3) Ο χρόνος της τοποθέτησης θα οριστεί ανάλογα με το πλήθος των ομιλητών και των θεμάτων.
Οι όμιλοι θα πρέπει να ορίσουν τους εκπροσώπους τους με επιστολή τους (e-mail ή fax), μέχρι τις 6/2/2013.
Σκοπός της συνάντησης είναι η καταγραφή των αγωνιστικών και οργανωτικών θεμάτων που απασχολούν τους Ομίλους που διοργανώνουν αγώνες ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης και η εξεύρεση αποτελεσματικών λύσεων για την αντιμετώπιση τους.
Μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης, θα δοθεί η δυνατότητα στους εκπροσώπους των Ομίλων οι οποίοι διοργανώνουν έναν αγώνα που απευθύνεται σε αγωνιζόμενους πέραν εκείνων της περιφέρειάς τους, να παρουσιάσουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της δ ιοργάνωσης και να γνωστοποιήσουν στους υπόλοιπους συμμετέχοντες στη συνδιάσκεψη, τις διευκολύνσεις που ενδεχομένως προτίθενται να προσφέρουν για την προσέλευση ιστιοπλόων από άλλες περιφέρειες.
Η ΕΑΘ θεωρεί ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί μοναδική ευκαιρία για την ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών μεταξύ των διοργανωτών Ομίλων και ενθαρρύνει όλους όσους διοργανώνουν ένα αγώνα υπερτοπικού χαρακτήρα να συμμετέχουν ενεργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου