Πέμπτη, Μαρτίου 21, 2013

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝ. ΘΑΛΑΣΣΑΣ

Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα διδασκαλίας του Ι.Ο.Πατρών ύστερα από κάλεσμα του νέου εφόρου Α/Θ και παράλληλα προέδρου κου Καλογερόπουλου, προκειμένου να ενημερωθούν κυβερνήτες, πληρώματα, αθλητές και γενικότερα όσοι ασχολούνται με την ανοικτή θάλασσα γύρω από τις αποφάσεις της συνδιάσκεψης ανοικτής θάλασσας, τις αλλαγές ή νέα στους κανονισμούς αγώνων, στις καταμετρήσεις κλπ. 

Σημαντική συμβολή στην όλη ενημέρωση είχε η παρουσίαση του καταμετρητή κου Μαλαμή καθώς και οι παρεμβάσεις του καταμετρητή κου Philip Corbett. 

Προγραμματισμένο ήταν......
να συζητηθούν προτάσεις για βελτίωση των αγώνων, σεμινάρια τεχνικά/κανονισμών αγώνων και οργανωτικά θέματα, όπως επίσης και για αγωνιστικά μαθήματα κ.ά., η συζήτηση όμως επεκτάθηκε σε τελευταιές επιλεκτικές αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου οι οποίες έχουν δημιουργήσει προστριβές και ερωτηματικά.  

Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση των ανθρώπων του Ι.Ο.Πατρών που ενδιαφέρονται για την ανοικτή θάλασσα. Χαρακτηριστικό είναι πως η συμμετοχή ήταν μεγαλύτερη από ότι στις τελευταίες Γενικές Συνελεύσεις ή ακόμα και από τις εκλογές του ομίλου.

2 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥΠέμ Μαρ 21, 08:58:00 μ.μ. EET

    Η σελίδα που έχετε φτιάξει είναι πολύ καλή τόσο αισθητικά όσο και σε θεματολογία. Μπράβο στους διαχειριστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή