Παρασκευή, Μαρτίου 22, 2013

Ν.Ο.ΠΑΤΡΩΝ επιστροφή στην θάλασσα !!!

κάνε κλικ για μεγέθυνση
Σε μία χρονική περίοδο που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα και βάλλεται από διάφορες πλευρές, ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών μας εκπλήσσει και φέρεται αντάξια της ιστορίας του και της αναγνώρισης που κατέχει στα ναυταθλητικά δρώμενα σε πανελλήνιο επίπεδο. Οργανώνει και ενεργοποιεί ξανά το Ιστιοπλοϊκό τμήμα με στόχο την περαιτερω ανάπτυξη του ναυταθλητισμού στην περιοχή, καθώς και την διευρυμένη εκγύμναση των αθλητών του.

Με την Σχολή Ιστιοπλοϊας Ανοικτής Θαλάσσης επιδιώκει οι μαθητές του να έχουν μια πλήρη εισαγωγή στην ιστιοπλοϊα και την ναυτική τέχνη φροντίζοντας πάνω απ' όλα την ασφάλεια αλλά και την ευχαρίστηση που μπορεί να δώσει ένα ταξίδι με ιστιοποϊκό σκάφος. Εκτός από το τμήμα αρχαρίων θα λειτουργήσει και τμήμα προχωρημένων αλλά και αγωνιστικής ιστιοπλοϊας.
Η έξοδος του......
Ν.Ο.Πατρών στη θάλασσα θα δώσει οπωσδήποτε νέο ύφος στους αγώνες ανοικτής θαλάσσης της περιοχής αφού θα αυξηθεί ο ανταγωνισμός και το ενδιαφέρον.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον ΝΟΠ και καλές ... θάλασσες.

Παρακάτω ακολουθεί φωτογραφία από το πλούσιο αρχείο του ΝΟΠ στην οποία απεικονίζεται η ομάδα ανοικτής θαλάσσης του Ναυτικού Ομίλου Πατρών που συμμετείχε στην 1η Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Ιονίου (Αργοστόλι 1989). 




κάνε κλικ για μεγέθυνση





4 σχόλια:

  1. 2ος πάνω δεξιά... γνωστός σε όλους Δοξαράς............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάθος... 2ος πάνω ΑΡΙΣΤΕΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ώρα καλή στην πρύμνη σας κι αέρα στα πανιά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή