Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 04, 2013

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ ΤΟ BLUELINE

Συνεχίζοντας τις επιτυχημένες εμφανίσεις του σε Πανελλήνιο επίπεδο, το σκάφος Blueline του ΝΑΣ Καλαμάτας «Αίολος» κατέλαβε την 2η θέση στην κατηγορία του (ORCi 2) στη συνολική κατάταξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος & Κυπέλλου Βορείου Αιγαίου 2013 που διεξήχθη από 24-29 Αυγούστου.
Αναλυτικά στις 6 ιστιοδρομίες κατέλαβε τις ακόλουθες θέσεις: 4η , 2η , 2η ,1η, 2η και 3η , ενώ συγκέντρωσε 42 βαθμούς.
Η έναρξη της διοργάνωσης έγινε στην Σκόπελο, απ’ όπου ξεκίνησε η πρώτη ιστιοδρομία με προορισμό το Porto Carras στην Χαλκιδική, όπου ήταν η έδρα της διοργάνωσης. Οι ιστιοδρομίες περιελάμβαναν ένα offshore (Σκόπελο - Porto Carras), και διαδρομές ελεγχόμενου στίβου (όρτσα-πρύμα) στον Τορωναίο κόλπο συγκεντρώνοντας, για μια ακόμα χρονιά, το ενδιαφέρον των φίλων του αθλήματος.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνδιοργανώνεται από τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης και την Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης της ΕΙΟ.
Όπως ανέφερε και ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης Λαζαρος Τσαλίκης στην τελετή λήξης που έγινε στη Μαρίνα Porto Carras η συγκεκριμένη διοργάνωση συγκέντρωσε την αφρόκρεμα τις ιστιοπλοΐας του Ελληνικού στόλου. Ειδική αναφορά έκανε επίσης στο σκάφος blueline και στον κυβερνήτη του Γιώργο Δρακόπουλο για την συμετοχή του καθώς ήταν η ομάδα που έφτασε στο Porto Carras από την μακρινή Καλαμάτα, να σημειωθεί ότι η απόσταση είναι περίπου 400 ναυτικά μίλια.
Η ομάδα του blueline αποτελείτο από τον κυβερνήτη Γιώργο Δρακόπουλο και πλήρωμα τους Βαγγέλη Ανδριανόπουλο, Γιάννα Σιψά, Ντίνο Χρυσομάλλη, Αντώνη Παναγιωτόπουλο, Γιάννη Παπαδημητρόπουλο και Παναγιώτη Κουμουνδούρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου