Πέμπτη, Φεβρουαρίου 06, 2014

10 χρόνια στην κορυφή


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
BlueLine Sailing Team Kalamata

Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή  Ομοσπονδία, η απονομή βραβείων στις καλύτερες ιστιοπλοϊκές ομάδες της χώρας
που κατάφεραν να είναι πρώτες στην ετήσια κατάταξη (Ranking List) της περιφέρειάς τους!

Το Ranking List έχει ως σκοπό να
αναδεικνύει της καλύτερες ιστιοπλοϊκές ομάδες της Ελλάδας όχι μόνο μέσα από τις νίκες τους στην αγωνιστική τους δράση αλλά και από τη δραστηριότητά τους σε συνδυασμό με τις επιδόσεις στα μεγάλα ιστιοπλοϊκά event της Ελλάδας, δεδομένου ότι πέρα από τις υψηλές επιδόσεις οι μεγάλες ομάδες χρειάζεται να έχουν και ιδιαίτερα υψηλό οργανωτικό επίπεδο.

Για την περιφέρεια Νοτίου Πελοποννήσου στα αγωνιστικά σκάφη ORCinternational η ομάδα της Καλαμάτας BlueLine (Ν.Α.Σ.Καλαμάτας ΑΙΟΛΟΣ) ολοκλήρωσε το 2013 αήττητη και βρέθηκε στην κορυφή για 10η χρονιά από το 2003 μέχρι σήμερα, καταφέρνοντας κάτι που καμία ελληνική ομάδα δεν έχει καταφέρει ποτέ στα χρονικά της ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης! Επίσης για την περιφέρειά μας βραβεύτηκαν για την κατηγορία ORCclub τα σκάφη Hibiscus (Ν.Ο.Καλαμάτας ΠΟΣΕΙΔΩΝ) και Sofia k. (ΙΟΝΕ) για τη 1η και 2η θέση αντίστοιχα.

Το πλήρωμα της Καλαματιανής ομάδας για τους αγώνες της σεζόν 2013 ήταν:
Kυβερνήτης ο εκπαιδευτής του ΑΙΟΛΟΥ, Γιώργος Δρακόπουλος,
Οι μαθητές των αγωνιστικών τμημάτων της ΣΧΟΛΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ του Ναυταθλητικού Συλλόγου Καλαμάτας ''ΑΙΟΛΟΣ'', Ανδριανόπουλος Βαγγέλης, Σιψά Ιωάννα, Βλαχόπουλος Γιώργος, Χρυσομάλλης Ντίνος, Παπαδημητρόπουλος Γιάννης, Παπανικολάου Άγγελος, Παναγιωτόπουλος Αντώνης, Κουμουνδούρος Παναγιώτης, Λιναρδάκης Γιώργος, Κοντόπουλος Γιάννης, Κουβέλος Γιάννης και Καλκούνης Γιάννης!




1 σχόλιο:

  1. μπράβο στα παιδιά της Καλαμάτας.. μακάρι να είχαμε στην περιφέρεια πολλές τέτοιες ομάδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή