Πέμπτη, Μαρτίου 20, 2014

Ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Ι.Ο.

«Στην κρίση του ιστιοπλοϊκού κόσμου οι νεκροθάφτες της Ιστιοπλοΐας». 

Έθιμο πλέον έχει καταντήσει, δυο φορές το χρόνο κάθε χρόνο εδώ και χρόνια, λίγο πριν τη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας να «κτυπούν» οι «γνωστοί - άγνωστοι κουκουλοφόροι» με τον κατ’ ευφημισμόν τίτλο «οι φίλοι της ιστιοπλοΐας».

Οι κακόγουστοι αυτοί τύποι διανέμουν ένα ασύντακτο γενικώς κείμενο με το οποίο κάθε φορά καταγγέλλουν «οικονομικές ατασθαλίες» που αφορούν το Δ.Σ., κάποια μέλη του Δ.Σ., αθλητές, οικογένειες κλπ.

Ωστόσο τα τελευταία χρόνια δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε ότι έχουν κάνει τη διαφορά, εκσυγχρονίστηκαν, περνώντας από την εποχή του πολυγράφου και του φωτοτυπικού στην εποχή του
ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Κι όλα αυτά παρά το γεγονός ότι η Γ.Σ. τους έχει καταδικάσει για την πρακτική τους, αποκαλώντας τους «ποντίκια του υπονόμου», μια και δεν έχουν την τόλμη να βγάλουν τις κουκούλες και επώνυμα να πουν όσα έχουν να πουν.

Την ίδια στιγμή η Ομοσπονδία μαζί με τα σωματεία και τους αθλητές της δίνει μάχες μέσα στη δίνη της κρίσης για να κρατήσει το άθλημα όρθιο.
Για μια ακόμη φορά, λοιπόν, προσκαλούμε τους τύπους αυτούς να βγάλουν τις κουκούλες και να κάνουν επώνυμα τις καταγγελίες τους.

Από την πλευρά της η Ομοσπονδία δίνει δημόσια μέσω του επίσημου web site της όλα τα διοικητικά και οικονομικά στοιχεία και πεπραγμένα τα οποία συζητούνται εκτενώς στις Γενικές της Συνελεύσεις.

Και τέλος παραδίδει για άλλη μια φορά στην κρίση του ιστιοπλοϊκού κόσμου τους τύπους αυτούς τους μόνιμα ηττημένους σε εκλογές και σε θαλάσσιους στίβους, που κινούνται στο σκοτάδι σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους.

Παραδίδουμε στην κρίση του κόσμου «τους νεκροθάφτες της Ιστιοπλοΐας».


Πηγή: http://www.eio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου