Δευτέρα, Οκτωβρίου 27, 2014

ΑΓΩΝΑΣ "ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 2014" ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Mε οργανωτική επιτυχία και συμμετοχή αθλητών από 3 ομίλους της Νοτιοδυτικής Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε ο διασυλλογικός ιστιοπλοϊκός αγώνας «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 2014», για σκάφη τύπου OPTIMIST & LASER 4,7, που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών, στις 25 και 26/10/2014.

Την πρώτη ημέρα των αγώνων, οι καιρικές
συνθήκες έδωσαν τη δυνατότητα να γίνουν 4 ιστιοδρομίες και τη δεύτερη ημέρα, παρά τη μεγάλη ένταση του ανέμου και την πίεση του χρόνου, διεξήχθησαν 3 ιστιοδρομίες στα laser και 2 στα optimist, παράχθια, αναδεικνύοντας το μεγάλο προτέρημα του στίβου της περιοχής στους ανατολικούς ανέμους, δηλαδή ότι οι αγώνες γίνονται δίπλα, ακριβώς, στη στεριά και μπορεί να τους παρακολουθήσει πολύ κόσμος.

Το επίπεδο των αγωνιζομένων ήταν υψηλό και γι’ αυτό, ειδικά τη δεύτερη ημέρα, διεξήχθησαν οι ιστιοδρομίες χωρίς προβλήματα.

Γιορτινό τόνο στον αγώνα το απόγευμα του Σαββάτου έδωσε το After Race Pasta Party, όπου οι αθλητές κεράστηκαν από την PIZZA EXPRESS μακαρονάδες, γεύμα πλούσιο σε υδατάνθρακες και φυσικούς χυμούς από τη ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.

Την Κυριακή, μετά το πέρας των ιστιοδρομιών, έγινε η Απονομή Επάθλων, που είχε αθλοθετήσει η ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε. όπως αναφέρεται παρακάτω:

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1 σχόλιο:

  1. δεν έχει σχόλιο ε?? γιατί να έχει... κάθε άρθρο που έχει γκρίνια, χολή και κατιναριό, η σελίδα κατακλύζετε από καραβοκύρηδες που τα βάζουν με όλους γιατί πρόοδο νομίζουν ότι είναι τα εύκολα κύπελλα και τα τσάμπα μαρινιάτικα...

    Συγχαρητήρια στα νέα παιδιά που ελπίζω να μεγαλώσουν και να δώσουν αθλητικό αέρα στην ανοιχτή θάλασσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή