Παρασκευή, Οκτωβρίου 24, 2014

ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 2014 για OPTIMIST & lASER 4,7 (UPDATED)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ι.Ο.ΠΑΤΡΩΝ

Το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Οκτωβρίου, θα διεξαχθεί ο Ιστιοπλοϊκός διασυλλογικός αγώνας «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 2014», για σκάφη τύπου OPTIMIST & LASER 4,7, στο θαλάσσιο χώρο του Πατραϊκού κόλπου, μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών.

Το ετήσιο γεγονός για την πόλη μας, που προσελκύει
αθλητές ηλικίας από 7 ετών και άνω από Ομίλους της Δυτικής Ελλάδας, αναπτύσσοντας με αυτό τον τρόπο, ένα εξίσου σημαντικό είδος τουρισμού, τον αθλητικό τουρισμό.

Με τον αγώνα αυτό ξεκινά η αγωνιστική προετοιμασία των αθλητών Τριγώνου της Περιφέρειάς μας, που θα κορυφωθεί την άνοιξη του 2015 με το Περιφερειακό και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα σε νεοφώτιστους αθλητές να μπουν στο πνεύμα των αγώνων Ολυμπιακού Τριγώνου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί κοντά στην ακτή και θα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε από τις εγκαταστάσεις του Ομίλου στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου από τις 11:30 του Σαββάτου και τις 10:30 της Κυριακής.

Όλες οι αποστολές θα παραλάβουν αναμνηστικά τοπικά προϊόντα (λουκούμια ΧΑΧΑΛΗ), αναμνηστική φωτογραφία τους στις εγκαταστάσεις του Ομίλου μας, ενώ οι νεοφώτιστοι αθλητές, που συμμετέχουν για πρώτη φορά σε αγώνα, θα παραλάβουν αναμνηστικό μετάλλιο. Τα κύπελλα των τριών πρώτων νικητών σε κάθε κατηγορία είναι χορηγία της ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.

Μετά το πέρας των ιστιοδρομιών του Σαββάτου, θα διοργανωθεί After Race Pasta Party, όπου οι αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα θα κεραστούν από την PIZZA EXPRESS μακαρονάδες, γεύμα πλούσιο σε υδατάνθρακες, αναγκαίο για την αναπλήρωση των χαμένων αλλά και για την απόκτηση νέων υδατανθράκων για τις ιστιοδρομίες της Κυριακής!!! Τους φυσικούς χυμούς που θα συνοδεύουν το γεύμα προσφέρει η ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.

2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο δελτίο τύπου. Περιγραφικό όμορφο, πραγματικά σε κάνει να θέλεις να κατεβείς στον όμιλο να δεις τι γίνεται, ακόμα κι αν δεν έχεις καμία σχέση με την ιστιοπλοΐα. Επίσης τιμά τους χορηγούς. Πραγματικά φαίνεται η αξία της χορηγίας τους. Με τέτοιες προσεγγίσεις θα γίνεται πιο εύκολο να βρεθούν χορηγοί στο μέλλον. Μπράβο σε όποιον το έγραψε. Ελπίζω σε όμορφες συνέχειες στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλό, θα κάνει καλό τζίρο και η ταβέρνα!!! ελπίζω να μην κάνετε και το τρίγωνο ανοιχτή θάλασσα.... άκου ''αθλητικός τουρισμός''!?!?!?!?!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή