Κυριακή, Οκτωβρίου 19, 2014

ΙΣΤΙΟΠΛΟΐΑ ΚΑΙ PINK THE PORT


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο του μαστού Νομού Αχαϊας το "PINK THE PORT".
Ήταν μια ακόμα δράση που είχε σαν στόχο την ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού στο ζήτημα της έγκαιρης διάγνωσης αλλά και στην απομυθοποίηση του καρκίνου του μαστού.
Η φετινή εκδήλωση
περιελάμβανε συμβολικό περίπατο απόστασης περίπου 1,5 χλμ. με αφετηρία τον Φάρο της Πάτρας και τερματισμό το Νέο Λιμάνι, στον οποίο συμμετείχαν περισσότερα από 3000 συμπολίτες μας. Τον περίπατο αυτό συνόδευσαν από θαλάσσης και οι 3 όμιλοι που δραστηριοποιούνται στην ιστιοπλοΐα στην Πάτρα (ΙΟΠατρών, Ιάσων Ρίου και ΝΟΠατρών).

Συγκεκριμένα από τον ΙΟΠατρών συμμετείχαν 7 σκάφη ανοικτής θαλάσσης καθώς και αθλητές από το τμήμα Ολυμπιακού τριγώνου, ο Ιάσων Ρίου με αθλητές Ολυμπιακού τριγώνου και ο ΝΟΠατρών με 2 σκάφη Ανοικτής Θαλάσσης. Επίσης εκ μέρους του Ναυτικού Ομίλου Πατρών δόθηκαν στο ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ 3 σειρές μαθημάτων Ιστιοπλοϊας Ανοικτής Θαλάσσης (αξίας 1000 Ευρώ) τα οποία κληρώθηκαν στους συμμετέχοντες.

Ο ιστιοπλοϊκός κόσμος της Πάτρας για μια ακόμη φορά δείχνει πως είναι ενεργός και συμμετέχει σε εκδηλώσεις και δράσεις που αφορούν  την πόλη και την κοινωνία μας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου