Τετάρτη, Οκτωβρίου 22, 2014

ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 2014 για OPTIMIST & lASER 4,7 από τον ΙΟΠατρών

Ι.Ο.ΠΑΤΡΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών διοργανώνει το Διασυλλογικό αγώνα «ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ 2014», για σκάφη τύπου OPTIMIST & LASER 4,7, το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Οκτωβρίου, στο θαλάσσιο χώρο του Πατραϊκού κόλπου, μπροστά από τις
εγκαταστάσεις
του Ομίλου.
Θα συμμετέχουν παιδιά ηλικίας από 7 ετών και άνω από Ομίλους της Νοτιοδυτικής  Ελλάδας. Ήδη, οι συμμετοχές είναι αρκετές και εκτός από την αγωνιστική ομάδα του Ομίλου έχουν δηλώσει συμμετοχή ο Α.Ι.Ο. Ρίου «ΙΑΣΩΝ», ο Α.Ο. Ιθάκης «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», ο Ι.Ο. Σικυωνίων, ο Ν.Ο. Αγρινίου, ο Ν.Ο. Βόνιτσας, ο Ν.Ο. Κιάτου και ο Ν.Ο. Λευκάδας, περίπου 50 αθλητές.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί κοντά στην ακτή και θα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε από τις εγκαταστάσεις του Ομίλου στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου από τις 11:30 του Σαββάτου και τις 10:30 της Κυριακής.
Την αθλοθέτηση των κυπέλλων καθώς και την προσφορά αναψυκτικών-χυμών στους μικρούς αθλητές έχει αναλάβει με χορηγία της η εταιρεία ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε. ενώ τη σίτιση των αθλητών η εταιρεία PIZZA EXPRESS.

7 σχόλια:

  1. Αυτό με την σίτιση των μικρών αθλητών από την PIZZA EXPRESS ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Πολύ αθλητική προσέγγιση στο θέμα της διατροφής των αθλητών. kαι εις ανώτερα και του χρόνου σίτιση από τα GODDYS, μπύρες ΑΜΣΤΕΛ και ενδιάμεσα γαριδάκια από τα LIDL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι χορηγοί είναι πάντα αποδεκτοί, ακόμα και εταιρείες τσιγάρων. Αρκεί να διαθέτουν στους αθλητές τα λεφτά τους και όχι τα προϊόντα τους.
      Μην νομίζει κανένας ότι η Λούχ είναι καλύτερη από οποιαδήποτε πίτσα?

      Διαγραφή
    2. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει πρόβλημα με τους χορηγούς. Στην προκειμένη περίπτωση και η LOUX και η PIZZA EXPRESS μια χαρά εταιρείες είναι και μια χαρά είναι και τα προϊόντα τους των οποίων καταναλωτής είμαι κι εγώ. Το θέμα είναι πως δεν μπορείς να παρουσιάζεις πως τους μικρούς αθλητές θα τους σιτίσει μια πιτσαρία και θα τους ποτίσει μια εταιρεία αναψυκτικών. Να διευκρινίσουμε πως η LOUX εκτός από αναψυκτικά έχει και χυμούς οι οποίοι μια χαρά δένουν με το αθλητικό κομμάτι νομίζω. Τα αναψυκτικά τι τα ήθελες ?

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ που έκανες το σχόλιο ως ΑνώνυμοςΤετ Οκτ 22, 02:08:00 μ.μ. EEST προφανώς στο σχόλιο σου για την ΛΟΥΞ εννοείς πως τα αναψυκτικά όπως και οι πίτσες δεν είναι αποδεκτά ως διατροφή για αθλητές και δεν εννοείς κάτι άλλο. Αν εννοείς κάτι διαφορετικό το σχόλιο σου θα σβηστεί για ευνόητους λόγους

      Διαγραφή
  2. Γιώργος ΑντύπαςΤετ Οκτ 22, 07:19:00 μ.μ. EEST

    Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και στον διοργανωτή Ι.Ο.Π. Οσον αφορά το θεμα των αναψυκτικών ή της πίτσας ως τροφή για μικρους αθλητές ας το αξιολογήσουν οι γονείς τους. Συγχαρητήρια στους χορηγούς ΛΟΥΞ και ΠΙΤΣΑ ΕΞΠΡΕΣ για την αθλοθέτηση και για την κάλυψη των εξόδων διατροφής των μικρών ιστϊοπλόων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυσικά και πρέπει τους χορηγούς να τους προβάλουμε και να ακούγονται. Φυσικά και αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο παραπάνω εταιρείες οι οποίες για μια ακόμη φορά συνεισφέρουν με κύριο γνώμονα όχι την προβολή τους αλλά την βοήθεια τους. Πρέπει όμως οι χορηγούμενοι να είναι προσεκτικοί, ιδιαίτερα όταν βγάζουν δελτία τύπου. Μερικά θέματα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα και ίσως να απαιτούν λίγο περισσότερη προσοχή ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το σχόλιο σου αγαπητέ φίλε σβήστηκε διότι φέρεται κατά συγκεκριμένου προσώπου ενώ εσύ υπογράφεις ως ανώνυμος. Στείλε μας mail με τα στοιχεία σου και το σχόλιο σου και εμείς θα το δημοσιεύσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή