Τετάρτη, Μαρτίου 27, 2013

Ο ΑΙΟΡ "Ιάσων" στο περιφερειακό πρωτάθλημα του Γυθείου

Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η αγωνιστική ομάδα του ΑΙΟ Ρίου "Ιάσων" στο περιφερειακό πρωτάθλημα ΝΔ Ελλάδος Optimist και  Laser 4.7  που έγινε το τριήμερο της 25ης Μαρτίου στο Γύθειο και ήταν παράλληλα και αγώνας πρόκρισης για τα αντίστοιχα Πανελλήνια πρωταθλήματα.
Αποκάλυψη του αγώνα ο μόλις 11 χρονών Σταύρος Παπαπαναγιώτου που κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Optimist της περιφέρειας καταταγείς 1ος στα αγόρια και στη γενική κατάταξη. Στην ίδια κατηγορία πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν η Χριστίνα Κουφοπαύλου και ο Φάνης Μεντζελόπουλος που για λίγες μόνο θέσεις έχασαν την πρόκριση. 
Θρίαμβος για τους αθλητές μας στα Laser 4.7 όπου στα κορίτσια πέτυχαν το απόλυτο με την Κωνσταντίνα Δανιά να κατακτά την πρώτη θέση και την Μυρσίνη Βλάχου τη δεύτερη. Στον ίδιο αγώνα ο Παναγιώτης Βαλαούρας ήρθε 10ος στα αγόρια και έχασε την πρόκριση για λίγους βαθμούς.
Οι τρεις αθλητές που προκρίθηκαν για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα είναι ο Σταύρος Παπαπαναγιώτου, η Κωνσταντίνα Δανιά και η Μυρσίνη Βλάχου, ποσοστό επιτυχίας 50% επί του συνόλου των αθλητών του ομίλου που πήραν μέρος στον αγώνα, ίσως το μεγαλύτερο από όλους τους ομίλους της περιφέρειας. 
 
Από το ΔΣ

1 σχόλιο: